Terminy FLASH MOBów
Autor Wiadomość
marpi

Wysłany: 2009-04-04, 15:12   
no, to trzeba będzie dobrze wypromować
swoją drogą, krzykom też przydałaby się reklama
też gdzieś powrzucam

LOD 
Waligóra

Wysłany: 2009-04-15, 21:53   
Co z następną akcją? Omówione, generalnie wiadomo co. Trzeba wrzucić info kiedy spodziewać akcji, albo kiedy będzie sama akcja - niech się coś dzieje.

P.S.
Ze względu na matury od dziś do maja jestem wyłączony ze względu na maturę. Aczkolwiek na spotkanie może dam radę dotrzeć, w końcu ciężko cały czas siedzieć w domu i móżdżyć. :roll:

lorek123 
Lorysław xD

Wysłany: 2009-04-16, 21:44   
no niby omówione, ja sie chetnie pisze chociaz po ostatniej akcji mam niesmak trochę...

LOD 
Waligóra

Wysłany: 2009-04-16, 23:27   
To fakt, ale można się albo załamać, albo spróbować jeszcze kilka razy i się załamać, albo nie wiem :D No niby termin był nie teges, w końcu tuż przed wielkanocą, może w maju da radę, bo poza maturzystami, to reszta ma czas: Licealiści zwolnieni by nie przeszkadzać, studenci jeszcze przed sesją, a w gimnazjum jest zawsze wolne ;) Więc może da radę?

Jak po tym nie da, to można się spotkać i pomyśleć co dalej - czy koniec, czy jest nadzieja.

lorek123 
Lorysław xD

Wysłany: 2009-04-16, 23:32   
początek Twojego postu napawa optymizmem. no zróbmy patapona i potem będziem najwyżej płakać ;)

Bianconera 

Wysłany: 2009-04-17, 20:48   
Wyznaczmy termin z dużym wyprzedzeniem. Myślę, że wtedy powinno się udać :-)

iksipiksi

Wysłany: 2009-05-08, 20:37   
30 maja 2009( SOBOTA) o godzinie 16 nastąpi FLASH MOB przed Ratuszem Głównym ul. Dluga GDANSK. Chciałabym wszystkich zaprosic do udziału w nim. Im więcej nas tym lepiej.
Opis akcji:
Trzeba wziąść siebie i plastikową torbe.
Do momentu kulminacyjnego reklamówka ma byc skrzętnie ukryta.Punkt 16:00 wyjmujemy tobre i zaczynamy łapać w nią powietrze.(Reklamówka ma się nadymać niczym balon.) Siatke trzymamy dwoma rękami nad głową biegamy badz szybko chodzimy.Akcja kończy się o 16:10 , wtedy nasze liczne grono rozejdzie się ...każdy w swoją strone.Jakby nigdy nic. ZAPRASZAM!

jezeli ktos ma jakies pytania niech pisze do mnie maile mailto:iksipiksi@gmail.com

Mario

Wysłany: 2009-05-31, 22:54   
Przepraszam, że być może spamuję, ale nie odwiedzam forum za często i nie chcę by coś mi umknęło.
Czy są już jakieś terminy Flashów?

Odpowiedz do tematu